Temptech

En godt modnet leverandør

Ekspertise og næse for vinskabskvalitet kommer ikke af sig selv. Hos Temptech har vi modnet godt i de 15 år, vi har drevet virksomhed, og vi har udviklet os til at være Nordens største leverandør af vinskabe. Det flotte design betyder, at du får et helt nyt møbel, mens moderne teknologi sikrer suveræne opbevaringsforhold.

Lad dig friste af en bred vifte af dimensioner og kapaciteter i alle prisklasser. Vi har fritstående vinskabe samt skabe til indbygning og integration i køkkenet. Vi har valgmulighederne og med garanti også vinskabet, der passer til netop dit behov.

PS! Vidste du, at vores produkter sælges blandt andet i elektronikkæder og hos udvalgte køkkenforhandlere? Og at vi har et stort udvalg af køleprodukter til Horeca-markedet?

Vi bruger cookies til at få vores hjemmeside til at fungere korrekt, tilpasse indhold og annoncer, levere funktioner relateret til sociale medier og analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annoncering og analyser.