Temptech

En godt modnet leverandør

Ekspertise og næse for vinkøleskabskvalitet kommer ikke af sig selv. Hos Temptech har vi modnet godt i de 15 år, vi har drevet virksomhed, og vi har udviklet os til at være Nordens største leverandør af vinskabe. Det flotte design betyder, at du får et helt nyt møbel, mens moderne teknologi sikrer suveræne opbevaringsforhold.

Lad dig friste af en bred vifte af dimensioner og kapaciteter i alle prisklasser. Vi har fritstående vinkøleskabe samt vinkøleskabe til indbygning og integration i køkkenet. Vi har valgmulighederne og med garanti også vinskabet, der passer til netop dit behov.

PS! Vidste du, at vores vinkøleskabe sælges blandt andet i elektronikkæder og hos udvalgte køkkenforhandlere? Og at vi har et stort udvalg af køleprodukter til Horeca-markedet?