Her kan du se, hvordan du kan kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kundeservice

Ved generelle forespørgsler om vores produkter og tjenester bedes du kontakte vores kundecenter på e-mail eller telefon:
mail_outlinepost@temptech.dk
phone() + 47 333 67 000
access_timeHverdage 08.00 – 16.00

Spørgsmål om service

Har du spørgsmål og forespørgsler om service og reparation af vores produkter? Brug venligst vores serviceformular, hvorefter vores serviceteam tager kontakt til dig hurtigst muligt.

phone +47 333 19 600

Registrer servicesag

check_circle5 års garanti på vinkøleskabe

5 års garantiVores kunder skal føle sig ekstra trygge, med kvaliteten på vores vinkøleskabe. Derfor tilbyder vi udvidet garanti på 5 år på udvalgte vinkøleskabsserier.

Læs mere

shopping_cartBestilling i netbutikken

Alle varer som er tilgængelige i til at købe er lagervare hos os. Varer som for tiden er udsolgt eller er på vej ind til lageret, er mærket med «Ikke på lager».

Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail når bestillingen er registreret. Når bestillingen er sendt fra vores lager vil du modtage en ny e-mail med ordrebekræftelsen og tracking nummer.

local_shippingLevering fra netbutikken

Vi har gratis fragt på bestillinger fra netbutikken. Normal leveringstid på er 3-7 dage. Vi har gratis fragt. Postnord tager kontakt på e-mail og/eller SMS når sendingen er klar til udlevering.

  • Varer under 20 kg. sendes til dit nærmeste Postnord leverancepunkt
  • Varer over 20 kg. leveres hjem med Postnord

NB! PostNord fører ikke varer ind eller op

paymentBetaling i netbutikken

Betalingen i netbutikken behandles enkelt og trygt med Bambora Checkout. Du kan vælge at betale med Visa eller Mastercard. Du kan også dele betalingen op i mindre rater, eller få fremsendt en faktura.