Hvor mange flasker er det plads til i vin skabet?

Unikke flaskeformer og -typer kan påvirke den totale flaskekapacitet i et vinskab. Her kan du læse mer om de unikke flaskeformer og tips til bedre udnyttelse af vinskabet.

Alle våre vinskabe har en angivet flaskekapacitet som giver en indikation på hvor mange flasker det er plads til. Denne angivne flaskekapacitet er ved maksimal udnyttelse af hylderne og målt med en standard 75 cl. Bordeaux-flasker hvor flaskerne ligger «anført» (flaskebund mod hals) i hylderne. Denne beregningsmetode er standarliceret hos de fleste vinskabsproducenter.

Standard 75 cl. Bordeaux-flaske

De fleste køber vin ind fra unikke vinområder som også har sine egne flaskeformer, som for eksempel Bourgogne, Barolo, Champagne og Riesling. Disse flaskeformer er større end Bordeaux-flaskerne og vil dermed tage mere plads på hylderne, noget som vil påvirke den totale flaskekapacitet i vinskabet.

Forkellige flasketyper.

I nogle vinskabe kan det også være trængt med plads, mellem hylderne i forhold til de forkellige flasketyper , vores anbefaling er at tage ud en hylde og stable flaskerne op på hinanden således der er mere plads.

Vælger du et af vores COPENHAGEN vinskabe, har man derimod god plads mellem hylderne til alle slags flaskeformer, også enkelte magnumflasker