Vinotag-applikationen  >  App-funktioner

App-funksjoner

Lær mere om fordelene ved at bruge Vinotag til at organisere din vinsamling.

Download applikationen gratis

Tilgængelig i Appstore og Google play

Visualiser indholdet af vinskabet fra din smartphone

Se en digital visning af vinskabet på din smartphone. Vælg mellem en grafisk gengivelse af skabet eller en listevisning (vinkort). Indholdet af vinskabet og vinens nøjagtige placering er tilgængeligt og kan ændres hvor som helst og når som helst!

Spar tid og lav et professionelt vinregister

Med Vinotags smarte og hurtige funktioner er der meget tid at spare. Manuel udfyldelse af vinkort er tidskrævende, men med Vinotag vil det kun tage sekunder! Tag et billede af etiketten gennem applikationen, og Vinotag vil udtrække al nyttig information fra Vivino og skabe et fuldt udfyldt vinkort, der kan tilpasses efter ønske.

Ikke sikker på, hvor flaskerne skal placeres? Vinotag kan hjælpe dig med at placere flaskerne ved hjælp af dens ESommelier®-funktion. Denne assisterede placeringsteknologi kan anbefale den ideelle placering af flasken. Anbefalet placering vises med et klistermærke i den digitale visning af din samling, og det eneste du skal gøre er at placere vinen!

Se opgørelsen i realtid

Står du i vinhandelen og spekulerer på, hvad du har i vinskabet? Har du gæster og er i tvivl om, hvilken vinflaske du skal åbne?

Vinotag er meget praktisk ved at give adgang til vinlageret gennem applikationen, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at have fysisk adgang til vinsamlingen. Hav det fulde overblik med det nøjagtige antal pr. vin til enhver tid og se deres nøjagtige placering i dit vinskab

Leder du efter en bestemt flaske i din samling? Vælg knappen “Vis i vinskab”, og applikationen viser dig hvor den flaske du leder efter befinder sig.

Nyd dine vine, når de er bedst!

Perfekt timing har aldrig været nemmere! – Langtidslagring af vin er en kunst i sig selv, og visse typer vin skal bruge flere år for at nå deres fulde potentiale. Det betyder, at du hurtigt kan glemme alt om flasker, med Vinotag kan du justere minimum og maksimum opbevaringstid for at få besked, når vinen topper.

Smag vinen på det rigtige tidspunkt med fuld aroma – Vinotag sender dig en påmindelse!

Fjernbetjening af vinskab

Vinotag er desuden udstyret med en fjernbetjeningsfunktion, som er kompatibel med udvalgte modeller fra La Sommeliere. Funktionen “Remote” giver dig mulighed for at justere temperatur, belysning, alarmer og parametrene for dit vinskab trådløst fra din smartphone.

* Funktionen kun kompatibel med APOGEE-serien af vinskabe

Virtuel oversigt af vinskabet!

Med Vinotag-applikationen vil du til enhver tid have adgang til en virtuel oversigt af dit vinskab gennem din smartphone. Få det fulde overblik og administrer din beholdning hvor som helst. Den digitale version af dit vinbibliotek hjælper dig også med at søge og finde flasker med det samme.

  • Gør det nemt at holde styr på vinsamlingen!
  • Adgang til vinskabets indhold når som helst og hvor som helst!
  • Find flasker hurtigt og nemt!

Powered by VIVINO®

Vinotag er forbundet med verdens største vinbibliotek Vivino. Det betyder, at du ikke behøver at identificere dine vine manuelt, men i stedet tage et hurtigt billede af etiketten, som giver adgang til et færdigudfyldt vinkort med alle tilgængelige oplysninger om vinen.

  • Tag et billede af flaskens etiket i appen
  • Modtag et udfyldt vinkort på ingen tid
  • Lær mere om vinen i din samling

Anbefalet placering med kunstig intelligens

ESommelier-funktionen er en unik og patenteret teknologi, der hjælper dig med at placere dine flasker. Denne assisterede placeringsteknologi anbefaler den bedst tilgængelige placering for den bedst mulige lagring baseret på vinen.

Anbefalet placering er defineret i henhold til de ledige pladser, lagringstiden og den type vin, du ønsker at placere.