CLASSIQUE – opgraderet PREMIUM!

Vores Premium serie har været en bestseller i 10 år, og nu var den klar til en lille ansigtsløftning. Og det har den fået!

Premium serien bestod af 24 forskellige modeller, nu har vi koncentreret os om de syv modeller, der har solgt mest i Premium serien og skabt Classique. Her får du vinkøleskabe i flere størrelser, en eller to temperaturzoner og flaskekapacitet fra seks til 166 flasker.

Vinkøleskabene i denne nye serie har fået et opgraderet og moderne design.

Nu får du mulighed for at integrere flere af modellerne i Classique bag køkken sokkel og indbygge dem under bordplade, eller placere dem fritstående.

LED-belysningen inde i vinkøleskabene har skiftet farve, fra blå til hvid, hvilket vil være med til at gøre disse vinkøleskabe til blikfang i dit hjem. Classique sikrer også, at din vin altid opbevares under optimale forhold.

Med lavere støjniveau og en reduktion i strømforbruget, på helt op til 25% på de store vinkøleskabe, er vi ret sikre på, at Classique bliver en ny bestseller.

Vi bruger cookies til at få vores hjemmeside til at fungere korrekt, tilpasse indhold og annoncer, levere funktioner relateret til sociale medier og analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annoncering og analyser.